Klant &
klare
deals

BOUDEWIJN SEAPARK

Absolute winterpret aan meer dan 20% korting

ONTDEK HET BOUDEWIJN SEAPARK WINTERAANBOD

Het Dolfinarium en Bobo’s Indoor blijven open, maar ook op de Boudewijn IJspiste kun je vanaf 20 oktober terecht.

OOK TIJDENS DE WINTER LIGT HET DOLFIJNSTE PRETPARK IN BRUGGE!

Vanaf oktober tot aan de paasvakantie geldt het winteraanbod bij Boudewijn Seapark. Winterpret voor de hele familie, met een speciale korting voor essent.be-klanten.

Je betaalt als volwassene slechts € 13 voor Bobo’s Indoor en de magische dolfijnenshow (i.p.v. € 17). Als je ook je kunsten wilt tonen op de ijsbaan met olympische afmetingen, betaal je € 15 in plaats van € 21,50!*

Waar wacht je nog op?


* De korting is geldig voor essent.be-klanten bij afgifte van de voordeelbon aan de kassa van Boudewijn Seapark. Combi ticket Bobo’s Indoor + dolfijnenshow (€ 13 i.p.v. € 17):  geldig vanaf 4/10/2017 t.e.m. 28/03/2018. Trio ticket Bobo’s Indoor + dolfijnenshow + ijspiste (€ 15 i.p.v. € 21,50): geldig vanaf 21/10/2017 t.e.m. 25/02/2018.  Exclusief herfst- en kerstvakantie. Niet verlengbaar en niet cumuleerbaar met andere kortingen. 1 bon per persoon die gebruik wilt maken van het voordeeltarief. Tijdens de herfstvakantie is het volledige pretpark nog open: de dolfijnen-, zeeleeuwen- en zeehondenshow, alle attracties buiten en Bobo’s Indoor.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen om van deze korting te kunnen genieten?

Print 1 voordeelbon per persoon via de knop op deze pagina. Vul je naam, je voornaam en je essent.be-klantnummer in (je vindt het klantnummer op je essent.be-facturen) en geef de ingevulde bon(s) af aan de kassa van Boudewijn Seapark.

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.