COMICS STATION ANTWERP

2 tickets kopen = 1 gratis erbovenop

ONTDEK HET UNIVERSUM VAN JOUW FAVORIETE STRIPHELDEN

Met 3 voor de prijs van 2 naar het nieuwe indoor pretpark in station Antwerpen-Centraal.

KLAAR VOOR JOUW STRIPAVONTUUR?

Comics Station Antwerp is een knotsgek, indoor pretpark voor alle leeftijden. De populairste Belgische stripfiguren vonden een nieuwe thuis in het centraal station van Antwerpen.

Ga eens op bezoek bij Suske & Wiske, Jommeke, De Kiekeboes, De Smurfen, Lucky Luke en Urbanus en beleef een heerlijk dagje uit. Comics Station Antwerp biedt meer dan 60 attracties. Je reist door 6 verschillende zones in het park en belandt zo telkens in het universum van een andere stripfiguur. Je stapt dus letterlijk de strip van je favoriete helden binnen! Bovendien vind je er de hoogste indoor glijbaan ter wereld, maar liefst 22,5 m hoog!

Een unieke belevenis voor het hele gezin. En omdat je essent.be-klant bent, krijg je 1 toegangsticket gratis per 2 betalende personen.*

Veel plezier!


* Bij afgifte van de voordeelbon krijg je als essent.be-klant 1 gratis toegangsticket voor Comics Station Antwerp bij aankoop aan de kassa van 2 tickets (totale waarde € 43). Deze actie is uitsluitend van toepassing op reguliere toegangstickets aangekocht aan de kassa, is niet cumuleerbaar met eerder aangekochte tickets, onlinetickets, B-dagtrips, groeps- of scholentickets of andere acties. De voordeelbon mag niet verkocht, gekopieerd of uitgedeeld worden. Deze bon is geldig tot en met 31 januari 2018. Maximum 1 bon per klantennummer.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.