TOMTOM

25% korting op Touch Cardio fitness trackers

Actiecode: TT_Essent

FIT, FITTER, TOMTOM!

Sporten geeft nog meer energie met coole accessoires.

EEN ACTIVITY TRACKER DIE MEER DAN ALLEEN JE STAPPEN MEET

Energie is zo veel meer dan gas en elektriciteit. Ook sporten geeft je energie. En daarom zijn wij fan van de coole fitnessaccessoires van TomTom.

Profiteer nu van 25% korting* op een TomTom Touch Cardio fitness tracker, met of zonder Body Compositon functie. Houd 24/7 al je activiteiten bij en meet je hartslag. De unieke feature in de Touch Cardio + Body Composition is dat het toestel ook meet wat je spier- en vetmassapercentage is. Zo heb je een perfect beeld van je lichaamssamenstelling!

Surf voor 31 januari 2018 naar www.tomtom.com, ga naar de productpagina Activity tracking en kies een van beide fitness trackers uit het aanbod. Klik op ‘Koop nu’, voeg het product toe aan je winkelwagen en vul de Vouchercode TT_Essent in. Je korting wordt meteen van de totale prijs afgetrokken.

Go for it!

Actiecode: TT_Essent


*Als essent.be-klant krijg je 25% korting bij de aankoop van een TomTom Touch Cardio of een Touch Cardio + Body Composition, via de website www.tomtom.com. Deze korting is geldig op alle kleuren. De actie loopt tot en met 31/01/2018. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.