20%
korting

CÎME

20% korting!

Actiecode: ESSENT2020

DE KRACHT VAN DE HIMALAYA VOOR EEN NATUURLIJK STRALENDE HUID

20% korting in de CÎME-webshop

TRAKTEER JE HUID OP EEN NATUURLIJKE VERZORGING

Op zoek naar gezichts- en lichaamsverzorging die geschikt is voor elke huid? 

Ontdek het Belgische huidverzorgingsmerk CÎME, vrij van synthetische parfums en parabenen. Dat maakt van CÎME hét beautymerk voor mensen met een gevoelige huid. Het is bovendien cruelty-free!

CÎME is een Belgisch merk van biologische en fairtrade huidverzorgingsproducten op basis van superfoods uit de Himalaya. De boodschap van oprichters Anke en Isabel: “We zijn ervan overtuigd dat geen enkele synthetische formule op kan tegen de kracht van de natuur. Onze producten geven jou de kans om een bewuste keuze te maken over de manier waarop je zorgt voor jezelf, je gezondheid en onze planeet.”

Leuk om te weten: CÎME werkt voor haar actieve bestanddelen samen met boeren in de Nepalese Himalaya. Voor elk verkocht product schenkt CÎME bovendien een deel van de opbrengst aan het Little Doctors schoolproject in diezelfde regio.

Geniet als klant van Essent 20% korting op jouw online CÎME-bestelling.*

Surf naar www.cime-skincare.com en gebruik code ESSENT2020 bij het afronden van je bestelling.

Actiecode: ESSENT2020

*Aanbieding geldig tot en met 28/02/2021. Code is eenmalig te gebruiken per klant en niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel geldig via de CÎME-webshop: www.cime-skincare.com.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.