Tot
30%
korting!

Comics Station Antwerp

Tot 30% korting!

Actiecode: ESSENT19

INDOOR PRETPARK COMICS STATION ANTWERP

Klaar voor een magisch stripavontuur?

BIJ COMICS STATION KOMEN STRIPVERHALEN ÉCHT TOT LEVEN!

Beleef een onvergetelijke dag vol plezier en stripfiguren in het indoor pretpark Comics Station Antwerp. Een unieke uitstap voor het hele gezin. 

Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en zoef van de hoogste indoor glijbaan ter wereld!

Comics Station is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen-Centraal. In het vier verdiepingen tellende pretpark, met zes themazones en een oppervlakte van meer dan 6000 m², zit je goed voor minstens vier uur familieplezier! 

Dankzij Essent krijg je nu 30% korting op je toegangstickets*. Surf snel naar https://voordeel.touchticketshop.nl en gebruik code ESSENT19

Voor meer informatie en openingstijden: www.comicsstation.be

Actiecode: ESSENT19

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Het aanbod geldt voor Essent-klanten die via https://voordeel.touchticketshop.nl e-tickets bestellen met code ESSENT19. Het e-ticket is geldig tot en met 31/12/2019. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis binnen. De tickets zijn niet in te wisselen voor geld en mogen niet verkocht worden aan derden.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.