Slechts
€145

Crowne Plaza Brugge

Luxe staycation voor slechts € 145

CROWNE PLAZA BRUGGE

4 sterren in het hartje van de stad

PURE VERWENNERIJ AAN EEN VOORDELIG TARIEF

Crowne Plaza Brugge ligt in het hartje van de mooiste stad van Vlaanderen. Met zicht op het authentieke plein De Burg en op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden, winkelstraten, parken en musea. Tijdens je verblijf mag je gebruikmaken van het binnenzwembad, fitness en sauna. Reserveer je gratis fietsen en ga op verkenning in het prachtige Brugse Ommeland, met de dorpjes Damme en Sluis.  Een absolute aanrader!

Klanten van Essent kunnen in dit prachtig gelegen ****-hotel verblijven, inclusief ontbijt en fietsen voor 1 dag, voor slechts € 145!

Reserveren doe je via e-mail naar hotel@cpbrugge.comGeef in je reserveringsmail zeker je kortingcode mee: ESSENT2020

Crowne Plaza, Burg 10, 8000 Brugge.

Voucher afgeven bij check-in.


*Aanbod geldig tot en met 30/11/2020. City taks is niet inbegrepen en bedraagt € 2,12 per persoon per nacht. Aanbod op basis van beschikbaarheid. Huurfietsen zijn eveneens inbegrepen naargelang beschikbaarheid. Reservaties kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 48u. voor aankomst. Bij annulatie binnen de 48u. voor aankomst wordt 100% van de kosten aangerekend. Voucher afgeven bij check-in.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.