Klant &
klare
deals

DE MORGEN, HUMO, STORY ...

Tot 30% korting op je abonnement

GA ER MAAR EENS GOED VOOR ZITTEN

Als essent.be-klant lees jij je favoriete krant of tijdschrift aan een voordeligere prijs!

NEEM NU EEN ABONNEMENT EN KRIJG EEN FIKSE KORTING

Humo, Dag Allemaal, De Morgen, Het Laatste Nieuws, Story, Goed Gevoel, TV Familie, TeVe-Blad? Als daar een titel tussen zit die jou wel wat zegt, dan ben je hier aan het goede adres.

Gewoon omdat jij essent.be-klant bent, krijg je tot 30% korting* op jouw favoriete leesvoer. Bestel voor eind december 2019 een abonnement en lees een jaar lang je krant of tijdschrift aan een voordeligere prijs.

Klik hieronder op 'Doe je voordeel', vul je e-mailadres in, zet essent.be in het veld 'Bedrijf/organisatie' en kies je favoriete titel. Zo eenvoudig is het.

Geniet ervan!


* Als essent.be-klant krijg je, afhankelijk van de titel, tot 30% korting op een jaarabonnement, als je een krant of tijdschrift kiest uit het aanbod van De Persgroep. Deze actie loopt tot en met 31/12/2019. De korting is enkel geldig in België op nieuwe abonnementen. Bestaande abonnees nemen best telefonisch contact op via 02 454 25 90 om na te gaan of zij ook in aanmerking komen voor dit aanbod. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.