GENIET VAN EEN LUNCH OF DINER IN DE ROODEN HOED EN ONTVANG 15% OP DE REKENING. AANBOD GELDIG VOOR 4 PERSONEN.

Ga lekker eten in het gezelligste restaurant van 't stad!

LUNCHEN OF DINEREN IN DE ROODEN HOED AAN 15% KORTING!

De Rooden Hoed, historisch culinair genieten net onder de Kathedraal van Antwerpen.

De eerste vermeldingen van deze eetgelegenheid in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwetoren gaan terug tot medio de 18-de eeuw. Over de oorsprong van de naam doen meerdere verhalen de ronde: het ene vertelt van een vicaris van de kathedraal die, steeds getooid met een rode hoed, in de buurt rondwandelde, een ander verwijst naar de vuurrode tegelvloer die er nog steeds ligt. Meer waarschijnlijk is echter dat het pand, bij gebrek aan huisnummers in dit tijdperk, zo werd genoemd om z’n rood pannendak: het “Huys-Met-De-Rooden-Hoed”. Ontdek De Rooden Hoed, en geniet een korting van 15% op uw totaalrekening!


Aanbod geldig tot 30/06/2019. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Korting op de totaalrekening voor een gezelschap tot maximaal vier personen. Print de voucher en bezorg deze aan het restaurant voor je de rekening vraagt. Indien je de voucher pas geeft na de rekening te hebben gevraagd, vervalt dit voordeel.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.