Klant &
klare
deals

FLAIR, LIBELLE, FEELING ...

Tot 30% korting op een tijdschriftabonnement

ALS ESSENT.BE-KLANT WORD JIJ DIT JAAR EXTRA VERWEND

Lees je favoriete tijdschrift terwijl je geniet van onze energie.

MAAK JE KEUZE EN GENIET!

Lees je graag Flair of liever Feeling? Verzot op Libelle, La Maison Victor of AutoWeek? 

Surf naar www.magstore.be/mijnvoordeel en maak je keuze uit het ruime aanbod magazines. Doe het nu want dit jaar geniet je van 20% korting op een jaarabonnement of 30% korting op een abonnement voor 2 jaar!* Een speciaal aanbod, gewoon omdat jij essent.be-klant bent. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.

Het enige dat je hoeft te doen, is naar de website surfen, je favoriete tijdschrift selecteren en de stappen van het aankoopproces verder volgen.

Veel leesplezier!


* Als essent.be-klant krijg je 20% korting op een jaarabonnement of 30% korting op een abonnement voor 2 jaar, als je een magazine kiest uit het aanbod van Sanoma Media op www.magstore.be/mijnvoordeel. Deze actie loopt tot en met 31/12/2018. De korting is enkel geldig in België op nieuwe abonnementen en kan niet worden toegekend op lopende abonnementen. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.