Meer
dan
30%
korting

Grotten van Han

Meer dan 30% korting op je toegangstickets!

Actiecode: ESSENT20

ONTDEK EEN VAN DE MOOISTE GROTTEN VAN EUROPA

En ga op avontuur in het prachtige safaripark errond.

PROFITEER NU VAN 30% KORTING!

De grotten van Han vormen een stelsel van onderaardse grotten in Han-sur-Lesse nabij Rochefort. Het geheel staat bekend als een van de grootste grottencomplexen van Europa. 

In het adembenemende domein rond de Grotten van Han (250 hectaren!) kan je de Europese 'big five' spotten. Het natuurpark werd verkozen tot het beste Wildlife park. Bezoek het in alle vrijheid te voet of met een safaricar. Duik nadien onder de grond om het majestueuze decor van de grotten te ontdekken, met onderaardse rivieren en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten en beleef magische momenten met de nieuwe klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld. Een betoverend bezoek, bekroond met drie sterren in de Michelin Gids.

Dankzij Essent krijg je nu meer dan 30% korting op je toegangstickets*. Surf snel naar https://voordeel.touchticketshop.nl en gebruik code ESSENT20

Voor meer informatie en openingstijden: www.grotte-de-han.be

Actiecode: ESSENT20

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Het aanbod geldt voor Essent-klanten die via https://voordeel.touchticketshop.nl e-tickets bestellen met code ESSENT20. Het e-ticket is geldig tot en met 11/11/2019. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis binnen. Personen vanaf 12 jaar vallen onder de categorie 'Volwassenen'. Met het e-ticket hoef je niet langs de kassa te passeren. Je kan het e-ticket direct laten scannen bij de instapzone. Toegang wordt enkel verleend met een afgedrukt e-ticket. Dit ticket betreft het 'PassHan' ticket en geeft toegang tot de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.