Hotel Vé

€ 58 korting op een overnachting met ontbijt!

OVERNACHTING VOOR TWEE PERSONEN MET ONTBIJT EN TOEGANG TOT DE WELLNESS

Boek een onstpannend weekendje weg in het hartje van Mechelen.

€ 58 KORTING VOOR EEN OVERNACHTING MET ONTBIJT IN HOTEL VÉ!

Hotel Mercure Vé is een 4 *-designhotel op het gezelligste pleintje van Mechelen: de Vismarkt. Vé is ondergebracht in een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Bij de inrichting werd de unieke persoonlijkheid van de oude fabriekspanden behouden, gecombineerd met moderne architectuur en hedendaagse luxe. Een persoonlijke aanpak, mooie setting en een heerlijke wellness zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek dit hotel in een uniek kader en geniet van een voordeeltarief van € 99!

Print de voucher en geef deze af bij je bezoek. Reservatie is verplicht en kan via sales@hotelve.com. Vermeld bij reservatie dat je essent klant bent. Gebruik code ESSENT-OVERNACHT.


Aanbod enkel geldig op vrijdag, zondag en tijdens vakanties. Voucher is geldig tot 31/12/2019, voor reservaties gemaakt voor 30/06/2019. Vooraf boeken is verplicht, op basis van beschikbaarheid. Vermeld bij reservatie dat u essent-klant bent. Gebruik code ESSENT-OVERNACHT. Gelieve bij aankomst je voucher te overhandigen. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.