50%
korting

LANNOO

50% korting op culinaire boeken

Actiecode: esschef50 & essdrank50

HAAL DE FIJNPROEVER IN JOU NAAR BOVEN!

Boeken die doen watertanden

PROFITEER NU VAN JOUW ESSENT-KORTING

Zoek je nog een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Of wil je jezelf eens verwennen en culinaire inspiratie opsnuiven? Dan is deze selectie boeken van Lannoo zeker iets voor jou. 

Rock-’n-roll chefs
5 boekjes van 5 Vlaamse topchefs. Hierin geven ze de geheimen van hun kookkunsten prijs in een 40-tal recepten, die haarfijn en stap voor stap worden uitgelegd. Een pakket om bij te watertanden. 

Als Essent-klant geniet je 50% korting op dit pakket van 5 boeken. Je betaalt slechts € 15 i.p.v. € 30!* Surf snel naar www.lannoo.be/essentchefs en vul je promocode esschef50 in bij het afrekenen.  

Santé! selectie 
Wil je meer te weten komen over bier, wijn of wodka? Deze selectie boeken voert je ongetwijfeld mee naar hogere sferen en laat je kennismaken met de boeiende wereld van de godendrank. 

Als Essent-klant kan je de Santé! selectie aankopen met 50% korting.* Surf snel naar www.lannoo.be/essentdranken en vul je promocode essdrank50 in bij het afrekenen.   

Actiecode: esschef50 & essdrank50

*Aanbod geldig vanaf 1/12/2020 tot en met 31/01/2021. Actie enkel geldig via de webshop van Lannoo en zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingscodes.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.