Martin's Dream Hotel Bergen

€50 korting op een overnachting met ontbijt! 

DROOM WEG IN DIT PRACHTIGE ****HOTEL IN BERGEN!

Overnacht in dit prachtige ****hotel in Bergen aan een zacht prijsje.

GENIET VAN EEN HEERLIJKE OVERNACHTING VOOR TWEE!

Martin’s Dream Hotel is een superieur 4-sterren verblijf dat een brug slaat tussen de erfenis van het verleden en het modern comfort.
Het hotel nam zijn intrek in een gebouw in neogotische stijl, gebouwd in de XIXde eeuw. De lokalen dienden eerst als toevluchtsoord voor de Zusters van Bélian en werden later het pand als kapel gebruikt. 
Martin’s Dream Hotel, ideaal gelegen op de zuidelijke helling van het historische stadscentrum van Bergen, biedt een uitzonderlijke combinatie van gastronomie, ontspanning, hotelservice en welzijn. Profiteer van een overnachting in een standaardkamer, inclusief ontbijt en toegang tot wellness in dit prachtige hotel voor slecht €109 in plaats van €159!

Print de voucher en overhandig deze aan het hotel. Reservatie is verplicht en kan via mail: dream@martinshotels.com of telefonisch: 065 32 97 20. Vermeld bij reservatie actie essent.be.


Voucher geldig tot en met 31/8/2019, op basis van beschikbaarheid, voor boekingen gemaakt voor 30/06/2019. Reservatie verplicht,  via dream@martinshotels.com of telefonisch op 065 32 97 20, Vermeld actie essent.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. 

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van essent.be, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.