30%
korting

Plopsa De Panne

30% korting

Actiecode: ESSENT21

EEN ONTSPANNEND UITJE MET HET HELE GEZIN

Betaal slechts € 25,55 per persoon in plaats van € 36,99

MEER DAN 50 ATTRACTIES VOOR JONG EN OUD

Kabouter Plop, Bumba en hun vriendjes ontvangen je graag in Plopsaland De Panne! Geniet van de meest geliefde Studio 100-figuren en meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties in een unieke combinatie van shows, meet & greets en liveoptredens. De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties zoals de gloednieuwe K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland.

Ben jij een durfal? Raas tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Test de spectaculaire Anubis The Ride, of maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash.

Essent-klanten betalen slechts € 25,55 in plaats van € 36,99 voor een ticket.* Gebruik bij reservatie code ESSENT21.

Actiecode: ESSENT21

*De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Het e-ticket is geldig tot en met 05/01/2020. Kinderen met een lengte tot en met 84cm krijgen gratis toegang. Voor openingstijden en de algemene voorwaarden kijk je op www.plopsa.be.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.