15%
korting

Restaurant Icones

15% korting op de totale rekening

EEN HEERLIJK ETENTJE IN DE HOOFDSTAD VAN EUROPA

Ontdek de heerlijke gerechten van chef Antreas Nikdimas

EUROPESE KEUKEN MET EEN BELGISCHE TOETS

Het restaurant Icones van hotel Martin's Brussels EU ligt naast het Berlaymont gebouw van de Europese Commissie. Het is dan ook geen verrassing dat er tal van verschillende culturen en invloeden op het bord verschijnen. Chef Antreas Nikdimas en zijn team verwennen je graag! Laat je verleiden door de aantrekkelijke menukaart in een eenvoudig, maar leuk concept. Stel je eigen 4-gangen menu samen door de ruime selectie van aangeboden gerechten zelf te combineren. Geen vast menu, geen verplichting om hetzelfde te kiezen als je gezelschap... Voor elk wat wils!

Essent-klanten genieten bij keuze voor een 4-gangenmenu 15% korting op de totaalrekening voor een gezelschap tot 4 personen.*


*Aanbod geldig voor essent-klanten tot en met 31/01/2020. Aanbod geldig op een 4-gangenmenu. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Korting op de totaalrekening voor een gezelschap tot maximaal vier personen. Print de voucher en bezorg hem aan het restaurant vóór je de rekening vraagt. Als je de voucher pas geeft na de rekening te hebben gevraagd, vervalt dit voordeel.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over deze klant & klare deal. Waar kan ik daarmee terecht?

Als je een vraag hebt over de klant & klare deals van Essent, neem dan gerust contact met ons op via het speciale nummer 02 580 05 82.